Præsentation

Hvidovre Centralkøkken er et lokalt kommunalt køkken, der producerer mad efter årstiden med friske, lokale og økologiske varer

I Hvidovre Centralkøkken producerer og leverer vi mad (kølemad) til kommunens visiterede borger samt to kommunale plejecentre. Vi kan også levere til daginstitutioner og diverse arrangementer. Det er altid muligt at ringe og høre om mulighederne.

I køkkenet er vi 19 ansatte, hvoraf 14 har en ernæringsuddannelse. Vi fremstiller hovedmåltidet til ca. 450 personer om dagen. Derudover producerer vi færdigretter og andre varer til plejecentrene til den øvrige forplejning i løbet af dagen.

Vores målsætning er at tilpasse menuerne med årstidens retter. Vi laver både moderne men også traditionelle retter. Vi bruger friske økologiske varer. Menuerne har vi tilpasset, så de er egnet til ældre mennesker, og vi sørger for, at hovedmåltidet (hovedret+biret) dækker 35 % af dagens energibehov.

Vi har i marts 2016 fået det økologiske bronzemærke, og vores mål med at opnå det økologiske sølvmærke senest i 2018, har vi allerede indfriet i september 2017.

Vi sætter vores service til dig som kunde meget højt. Så du er altid velkommen til at ringe til os i vores åbningstid, både med ris og ros.

Velbekomme.

 

    

Vi er certificeret med det økologiske sølvmærke.